In 8 weken
een ander leven!

Body Mind Release is een effectieve methode die je helpt om de innerlijke oorzaak van jouw levensklachten gericht aan te pakken.

Eenvoudig effectief

Een duurzame oplossing voor de  innerlijke oorzaak van jouw (levens)klachten. Bewezen effectief!

Niet praten, maar doen!

Met deze praktische methode kun jij jezelf onafhankelijk en blijvend ondersteunen.

Online vanuit huis

Veilig en vertrouwd aan de slag, vanuit jouw eigen omgeving. Geen tijdsverspilling of schaamte.

Body Mind Release

Dé DIY methode voor een fit, vrij & veerkrachtig leven!

Wat is het?

Wist jij dat het overgrote deel van onze levensklachten direct of indirect veroorzaakt wordt door beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten en onbewuste programmeringen?

Dit is waar Body Mind Release (BMR) over gaat. Body Mind Release helpt je de innerlijke oorzaak van (levens)klachten gericht aan te pakken. Hiermee bedoelen we de beperkende gevoelens (body) en overtuigingen (mind) die je bij je draagt.

Hoe werkt het?

De ballast die jij bij je draagt, bepaalt voor 95% hoe jij je voelt, denkt, gedraagt, handelt en in het leven staat. Verkrampende gevoelens bepalen direct de mate van stress en spanning die jij ervaart in bepaalde situaties.

Beperkende overtuigingen bepalen jouw keuzes en of iets wel of niet lukt in jouw leven. Deze ballast kleurt de bril waarmee jij naar jezelf, een ander en het leven kijkt en heeft invloed op welke ziekten zich zouden kunnen ontwikkelen. Je kan dan wel zeggen dat onze ballast ons leven regeert.

 

Wat ga ik doen?

Binnen de Body Mind Release methode heeft Hans de Waard de mogelijke innerlijke oorzaak van levensklachten (jouw ballast) in kaart gebracht. Dit persoonlijke (werk)schema krijg jij natuurlijk mee naar huis. In de eerste sessie leer ik jou onze unieke “los-laat-methode” en in de tweede sessie leer je onze methodiek om jouw (verloren) positieve gevoelens weer terug te halen.

Vervolgens ga jij daar zelfstandig, tweemaal daags, gedurende tien minuten mee aan de slag. Je moet het namelijk zelf doen. Loslaten van ballast en het terughalen van positieve gevoelens kost gewoon even tijd. Dit komt omdat het lichaam de eventueel vastzittende emoties en gevoelens geleidelijk aan prijsgeeft.

051122 Oersterk _45707 - Bewerkt

Blijf jij vastzitten en lijden?

of kom jij

NU in beweging?

Ik ga nu mijn gezondheid de prioriteit van mijn leven maken!

Cliënten waarderen de effectiviteit met een


9,1

Ik voel me

fit, vrij & veerkrachtig!


Voor wie?

Voor jou...

Jij wil grip op jouw gezondheid. Jij wil verandering. Je bent toe aan een andere aanpak en bereid om zelf de regie terug te nemen. Je bent je bewust van jouw klachten en benieuwd wat jij zelf kunt doen om jouw gezondheid en leven blijvend te beïnvloeden. Jij wil een fit, vrij & veerkrachtig leven!

Werkgevers en arbo

Met deze methodiek geef jij je medewerker alle tools in handen om zichzelf blijvend te ondersteunen. Body Mind Release is een bewezen effectieve interventie voor duurzaam herstel. Door het werkelijk aanpakken van de innerlijke oorzaak van klachten die tot verzuim hebben geleid vergroot de veerkracht en verhoogd de energie. Een tool voor persoonlijke groei en ontwikkeling in de breedste zin van het woord.

UWV en gemeenten

Wanneer directe terugkeer naar de arbeidsmarkt nog een te grote stap is helpt Body Mind Release helpt jou om weer een realistisch beeld te krijgen van jouw kunnen en jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Nu wordt dit beeld vertroebelt door een beperkend zelfbeeld. Met behulp van de Body Mind Release interventiemethodiek lukt het om en de beperkende gevoelens, gedachten en overtuigingen los te laten. Door het terughalen van positiviteit, doel en daadkracht wil je graag met hernieuwde energie en levenslust weer graag aan de slag. Onze modulaire interventies helpen je om weer vertrouwen in jezelf te krijgen, weer in beweging te komen en het verbeteren van jouw fysieke en mentale veerkracht.

Body Mind Release effectief bij...


888,-

(particulier tarief)

Body Mind Release Traject

Uiteindelijk beheers je een methode waarmee jij jezelf blijvend kan ondersteunen!

Over mij

Mijn naam is Mieke Bouwhuis en ik geloof in het zelfhelend vermogen van mijn lichaam & geest. Na jarenlange symptoombestrijding van zowel fysieke als mentale klachten kreeg ik de boodschap: “Je moet er maar mee leren leven.”

Hierdoor werden werden mijn ogen geopend. Zo is het leven écht niet bedoeld. Ik ging op zoek naar de oorzaak van de oorzaak...

Het werd een bijzondere ontdekkingsreis buiten de ‘reguliere’ zorg om en zodoende ontwikkelde ik mijn eigen persoonlijke behandelplan. Met behulp van de juiste kennis, interventies en handvatten is het mij gelukt mijn zelfhelend vermogen te activeren en met weer de leider te worden van mijn gezondheid en leven.

Hierdoor voel ik mij weer fit, vrij & veerkrachtig! leef ik medicijnvrij met hernieuwd zelfvertrouwen in lichaam, geest en ziel.

Nu ik geleerd en ervaren heb dat alles met elkaar in verbinding staat én wat het effect van een persoonlijk behandelplan is op mijn systeem, gezondheid en optimale staat van zijn, kan ik maar één ding doen... Mijn expertise teruggeven aan jou!

Veelgestelde vragen

Je hebt een mobiel, iPad of laptop nodig met camera en een goede internetverbinding. 

Voor de 1 op 1 sessies stuur ik je een link per mail. Voor onze afspraak neem je plaats in de online wachtkamer, totdat de sessie begint. Je hebt geen app of speciale software nodig om deel te nemen.  

Tijdens de 1 op 1 sessies heb je pen, papier en je werkboek nodig. Deze kun je downloaden in de Academy. 

De sessies duren meestal 60 minuten. Het is een persoonlijk traject waarbij iedereen andere delen tegen komt om te helen. De ene keer duurt het iets korte of langer dan de andere keer. 

Na iedere sessie ontvang je per mail aanvullende uitleg over datgene wat wij met elkaar besproken hebben.

Gedurende het traject ben ik persoonlijk beschikbaar voor het beantwoorden van je vragen. Dit is geen beleefdheid, maak hier gebruik van, dit zal je meer bewust maken van veranderingen en kan je helpen in uitdagende tijden.

Ik neem persoonlijk contact met je op voor het plannen van onze eerste 1 op 1 sessie. Tijdens deze sessie licht ik alles toe voor een succesvol traject en ontvang je de toegang tot de online lessen.

Het is niet mogelijk om in termijnen te betalen. De effectiviteit van de behandeling kan alleen effectief gemeten worden na afronding van het gehele traject. Niet goed, geld terug!